Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet magasföldszint .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1953
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba, de a fürdőből
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre,
KÖZPONTI, MÉGIS CSENDES HELYEN: ÚJPEST KÖZPONTBAN élhet, vagy adhat ki ingatlant, akár irodának, albérletbe, akár saját célra, lakhatásra!
3-as metró végállomásához, piachoz, sok busz megállójához, végállomásához, a 12-es és 14-es villamosok megállóihoz, bevásárlási lehetőségekhez, gyalogosan közel kínálunk egy ténylegesen magasföldszinten lévő lakást. 10 lépcsőn megközelíthető a kaputól, ezért garantáltan magasföldszinten van a lakás, nem földszinten.
Kellemes szomszédságú, kisebb lakószámú a társasház. Belső kert felől nyíló, egyedi fűtéses, világos otthon. A lakás közös költsége 10 000 Ft. Minden közmű fogyasztás szerint fizetendő, szabályozható. A tégla építésű lakás bejárata egy saját teraszként is használható, keleti fekvésű, utolsó lakásként elszeparált folyosószakaszon található, mely a belső, zöld kertre néz. Míg a 2 külön- és egybenyíló szobája utcai fekvésű, nyugati fekvésű. A 2 szoba egymásba is nyílik, és a fürdőszobából is megközelíthető az egyik szoba, amelyik jelenleg hálószoba. Több, rendkívül hasznos gardróbja van a lakásnak: ezeken felül, nincs is szekrény a lakásban! Ez mindent elárul! A nappaliban lévő könyvespolc rendszer méretre készült, a lakásban marad, így a vételár részét képezi. Összességében elmondható, hogy praktikusan élhető, berendezhető a lakás, ritkán látható hasonlóan előnyös beosztású lakás.
Akár itt még 1 amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba is kialakítható! A külső nyílászárók nemrég cserélve lettek, így a lakás rezsijét ezzel is csökkentették! A lakáshoz tartozik egy tároló a pinceszinten. Teher- és permentes a lakás. Kb. 2 hónap múlva költözhető.
Hívjon, 8-19 h között, hogy időpontot egyeztethessünk a lakás megtekintéséhez!
--------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Veress Andrea Edit általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Veress Andrea Edit. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ár

Irányár 30 millió Ft (600 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda BINGO Ingatlaniroda
Név Veress Andrea Edit
Telefon +36 70 202 Mutasd
Email blackline.ingatlan@ Mutasd