Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 555 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült kb. 1981
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
CSAK NÁLUNK! MADÁRCSICSERGŐS, BIZTONSÁGOS KÖRNYÉKEN akár 2 GENERÁCIÓS! ÚJ KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓS, frissen HŐSZIGETELT CSALÁDI HÁZ! Csendes helyen, mégis kiváló tömegközlekedésnél eladó egy budafoki, Háros utca mellékutcájában lévő, 2 generációs, 2 önálló bejárattal rendelkező, 2 lakásként kényelmesen élhető, frissen hőszigetelt ingatlan eladó! Az épület mögötti, kb. 60 nm-es műhely-iroda rendkívül értékes azoknak, akik otthon szeretnének dolgozni, mégse a lakáson belül, így idegenek, kollégák nem közlekednek az Ön otthonában. A kb. 8 nm-es, rendkívül hasznos pince a nagyobb lakás konyhájában található kamrából megközelíthető, és azzal azonos méretű. Autók tárolására 2 fedett beálló áll rendelkezésre, amiből az egyikben 2 autó is tud parkolni. Komoly értéket képviselnek a fedett autóbeállók! A kertben termő gyümölcsfák vannak, bár nagy a kert, ezt a telekméret nem sugallja, csupán a telken belüli házelhelyezkedés annyira kedvező, hogy nagyobbnak hat a kert, mint amekkora valójában. A felső szint ablakos gardróbszobájából megközelíthető, jelenleg is, több rétegben hőszigetelt, világos, tiszta, É-D fekvésű, beépíthető padlástér energetikailag is fontos adottsága a háznak, és tényleg kényelmesen beépíthető.
A kisebb lakás a földszinten található, 2 szobás. A nagyobb lakás mellette, a földszintről indul, ott található egy nappali-étkező-konyha, mögötte a kamra-pince, és külön bejáratúan a hatalmas műhely, amiben 380 volt rendelkezésre áll. A lakás belső 2 szintes úgy, hogy a földszinten kezdődik, és a felső szintre kényelmes lépcsőn jutunk fel, és 3 hálószobát, gardróbszobát és egy nagy nappalit találunk, onnan nyílik az erkély.
A családi ház körbejárható.
FONTOS: távol van a nagyfeszültségű vezetékektől!
Teher- és permentes az ingatlan.
Jöjjön el, nézze meg ezt a tömegközlekedés szempontjából is szuper helyen lévő házat, mielőtt ingatlant választ! A 141-es és 58-as busz a Kelenföldi vasútállomásról hoz ide, míg a másik irányban a Savoya Parkig jutunk el. Mindkét irányban rengeteg átszállási lehetőség adott: a 4-es metrótól kezdve a fonódó villamosokig.....
Saját maguknak építették ezt az ingatlant, benne van a műszaki tartalom! A vezetékek cseréje már megtörtént. A fenti fürdőszoba és az egyik konyha ugyan régebbi ízlést tükröznek, viszont mindenhol újak, és világosságot nyújtanak a külső nyílászárók, és ami fontos, téglából épült és statikailag és műszakilag rendben van a ház.
Rugalmasan tudom mutatni!
----------------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Black Line Média Bt. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Black Line Média Bt.. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ár

Irányár 79,8 millió Ft (443 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda BINGO Ingatlaniroda
Név Veress Andrea Edit
Telefon +36 70 202 Mutasd
Email blackline.ingatlan@ Mutasd
csak nálunk