Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 694 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
AZ ÁR IRÁNYÁR. Újpest Fóti úthoz közeli kertes házas övezetében eladó egy teher- és permentes, azonnal birtokba vehető korszerűsítésre váró vagy új építésű társasházra cserélhető kertes háza.
A főépület kb. 60 nm-es, 1 szoba+konyha+fürdőszoba+előszobás+beépített teraszos, mely a belső kert felé néz. A spejzból nyílik egy belső, kb. 8 nm-es pince, és a kertben is van egy kb. 20 nm-es, egykor óvóhelyként is használt pince. A fúrt kút a kerti locsolást teszi olcsóbbá. A melléképület önálló garzonként használható lakás jelenleg, ami mögött további melléképületek vannak.
Hamarosan látható lesz az ingatlanról alaprajz is, ezért érdemes majd ide visszatérnie.
Ha Ön lebontaná ezt a régi kedves házat és ide társasházat építene, 1,5 szintterületi mutatóval és még sok egyéb helyi beépítési szabállyal kell számolnia. Kb. 6-8 lakás építhető ide.
Kiváló a tömegközlekedése: könnyen elérhető autóval az M0 autópálya, így a budai oldal a Megyeri hídon, míg Budapest Belvárosába is 1 busszal bejuthatunk. A 3-as metró végállomása kb. 4 buszmegálló.

Ritka kellemes, intim, jó alakú a kertje! Érdemes megnézni ezt az ingatlant, mielőtt dönt!
08.00-20.00 h között várom hívását, hogy megbeszéljük, mikor szeretné megtekinteni ezt az ingatlant!
---------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Black Line Média Bt. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Black Line Média Bt.. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ár

Irányár 55 millió Ft (887 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda BINGO Ingatlaniroda
Név Veress Andrea Edit
Telefon +36 70 202 Mutasd
Email blackline.ingatlan@ Mutasd
csak nálunk